Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ  ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΣ Δ΄ Α/ΘΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη  4 Δεκεμβρίου
Οι Σ.Ε.Ε. ΠΕ 60 του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. κ.κ. Νικολούδη και Σαλαγιάννη στο 10ο Νηπιαγωγείο Άγιου Δημητρίου, μαζί με τις προϊσταμένες των δημοσίων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων του Δήμου Αγίου Δημητρίου.


Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου
Οι Σ.Ε.Ε. ΠΕ 60 του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. κ.κ. Νικολούδη και Σαλαγιάννη στο 10ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας ,μαζί με τις προϊσταμένες των δημοσίων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων του Δήμου Γλυφάδας... και όχι μόνο...




Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου
Η Σ.Ε.Ε. ΠΕ 60 του 4ου  ΠΕ.Κ.Ε.Σ. κ. Νικολούδη στο 6ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, μαζί με τις προϊσταμένες των δημοσίων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων του Δήμου Καλλιθέας.




Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

Η Σ.Ε.Ε. ΠΕ 60 του 4ου  ΠΕ.Κ.Ε.Σ. κ. Νικολούδη στο 4ο Νηπιαγωγείο Ταύρου,  μαζί με τις προϊσταμένες των δημοσίων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.



Δευτέρα  10 Δεκεμβρίου

Η Σ.Ε.Ε. ΠΕ 60 του 4ου  ΠΕ.Κ.Ε.Σ. κ. Νικολούδη στο 1ο Νηπιαγωγείο Αλίμου,  μαζί με τις προϊσταμένες των δημοσίων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων του Δήμου Αλίμου και των ιδιωτικών νηπιαγωγείων του Δήμου Αργυρούπολης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αγαπητές/οί συνάδελφοι. Έχοντας συμπληρώσει 35 χρόνια και 10 μήνες στην εκπαίδευση και με συνολικό χρόνο υπηρεσίας 36 χρόνια και 7 μήνες,...