Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ







ΣΧΟΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ/ΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ

  • Εύχομαι να είστε καλά εσείς και η οικογένειά σας. 

Από την αρχή της χρονιάς σκέφτομαι την όμορφη προσπάθειά σας να είστε δίπλα μας και την πολύ επαγγελματική δουλειά σας, με την φοβερή οργάνωση και συνεργασία που δεν σταματάνε ποτέ ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες μέρες! Σπουδαία δουλειά! 
Μπράβο σε όλες τις δασκάλες και φυσικά σε εσάς! 

Θα ήθελα πολύ και στο δικό μου σχολείο να συνέβαιναν τέτοια ωραία πράγματα! 


  • Καλή σας μέρα! Όταν της είπα ότι έχουμε μήνυμα από τις κύριες της,το χαμόγελο της ήταν απερίγραπτο! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κίνηση αυτή...νιώθει ότι βρίσκεται για λίγο πάλι κοντά σας!

  • "Καλημέρα και χρόνια πολλά στην πιο γλυκιά μανούλα! Όλο αυτό το διάστημα στέκεστε όχι μόνο στο πλάι των βιολογικών σας παιδιών αλλά και των μαθητών σας που δεν έχετε εγκαταλείψει στιγμή. Ευχαριστούμε που δώσατε με τις τόσες προτάσεις σας νόημα στη γιορτή αυτή. Να τα λέμε αυτά, εάν δεν υπήρχαν οι δασκάλες των παιδιών μας, η γιορτή της μητέρας δε θα ήταν η ίδια!!!"

  • Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλή δύναμη σε όλους!!!Μπράβο σας για την πρωτοβουλία! Εγώ... βγαίνω από το σπίτι και πηγαίνω για δουλειά καθημερινά, η Αντωνία μένει σπίτι με τον Γιώργο και τον μπαμπά.Το απόγευμα θα της δώσω το θέμα - εργασία οπότε θα σας το στείλω πιο αργά! 

  • ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

  • Ευχαριστούμε πολύ μας παρέχετε της υπηρεσίες ακόμα και αυτές της δύσκολες στιγμές!!!!! 

  • Καλησπέρα σας!! Είμαστε όλοι καλά! Η αλήθεια είναι ότι εχει αρχίσει η κλεισούρα και φαίνεται στο πρόσωπο της,στη συμπεριφορά της και στην ψυχολογία της!! Είναι παιδιά,όσο και να προσπαθείς να τους εξηγήσεις,δεν μπορώ να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης..εδώ δεν μπορούμε εμείς οι μεγάλοι και πχ.αρχιζουμε τα ταξίδια εκτός πόλης! Ας γίνουμε όλοι υπεύθυνοι,να τηρούμε τα μέτρα για να μπορέσουμε να ανταμώσουμε υγιείς!!!Εις το επανιδείν..Μας λείπετε πολύ,μα πιο πολύ στα παιδιά μας!!!

  • Καλησπέρα στις όμορφες κυρίες μας! Εύχομαι να είστε όλες καλά!! Χαίρομαι πολύ όταν λαμβάνω email σας!

Η σημερινή δραστηριότητα άρεσε πολύ στον Θωμά,ειδικά με το τραγούδι που έπαιζε δυνατά στο youtube...γέλασε πολύ και έγινε ο καλύτερος ερευνητής σχημάτων!!  Στο τέλος τα αντικείμενα μου μάζεψε ,τα μέτρησε μόνος του,  είχαμε στο σύνολο 8 αντικείμενα σε σχήμα τετράγωνο, 20 αντικείμενα σε κύκλο και 2 αντικείμενα σε τρίγωνο!!

Καλό βραδάκι!

 Μένουμε σπίτι!🌈
  • Καλησπέρα σας! 
Τι υπέροχη παράσταση! Συγχαρητήρια!
Ο Βασίλης την είδε όλη προσεκτικά και ένιωσε χαράαααααααα. Χαμογελούσε όση ώρα την κοιτούσε. 
Του έδειξα και τις εικόνες με τις διάφορες. Τις κοιτούσε και έδειχνε. Του άρεσαν πολύ. Δεν γνώριζα πως θα μπορούσε να καταλάβει τις διάφορες. 
Περιμένουμε με ανυπομονησία και την επόμενη έκπληξη. 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Χαρήκαμε πολύ. Φιλιά πολλά


  • Ευχαριστούμε πολύ για όλη την προσπάθεια που καταβάλετε όλο αυτό τον καιρό. Κάθε μήνυμα σας είναι μια ευχάριστη νότα μέσα στην ημέρα μας. Μπορεί να μην έχουμε καταφέρει να κάνουμε όλες τις εργασίες που μας έχετε στείλει, αλλά μέσα από τα μηνύματα σας καταλαβαίνουμε απόλυτα πόσο αξιόλογη προσπάθεια κάνετε.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

  • ΕΙΤΑΝ ΠΟΛΗ ΟΡΕΑ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΕΝΙΟΣΑ ΧΑΡΑΚΑΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΤΑΝ ΠΟΛΗ ΟΡΕΑEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmoji ΗΤΑΝ ΠΟΛΗ ΟΡΕΟ ΤΟΠΕΧΝΗΔΗ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟ ΤΗΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΗΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΖΟΓΡΑΦΗΕΣ ΜΟΥ ΦΗΛΑΚΗΑ ΠΟΛΑ

  • « Δασκάλες μας,Χαρήκαμε πάρα πολύ που λάβαμε μήνυμά σας! Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, που δεν προλάβανε τα παιδιά να σας χαιρετήσουν και να χαιρετήσουν τους φίλους τους. Προσπαθούμε να περνάμε δημιουργικά το χρόνο μας με κατασκευές, ζωγραφική και πολλά παιχνίδια... ε και λίγο τηλεόραση! Ευχαριστούμε για τις προτάσεις, τις χρειαζόμαστε! Εύχομαι να περάσει γρήγορα όλο αυτό το πρωτόγνωρο σκηνικό που βιώνουμε όλοι μας κ να βρεθούνε τα παιδιά στη θαλπωρή του νηπιαγωγείου και των δασκάλων τους! Υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας! »
  • Ευχαριστούμε πολύ για το έργο που κάνετε!!
  •  Καλησπέρα από τον Αχιλλέα....τα παζλ ήταν τέλεια...Το παραμύθι διδακτικό...
Ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνετε...

  • Καλημέρα σας, αγαπημένες μας κυρίες!Ευχαριστούμε πολύ για το υλικό που μας στείλατε. Δεν μας ξεχνάτε να μας φροντίζετε. Θα τα δούμε και θα τα διαβάσουμε και θα σας στέλνουμε τις εργασίες μας.Στέλνετε κι εσείς κι άλλα πραγματάκια θα τα κάνουμε με όρεξη.

·         Τέλεια Ευχαριστώ πολύ..., είπε η Αθηνά, να γράψεις στην δασκάλα μου ότι την αγαπώ πολύ 


·         Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά... Δεν είχαμε καλό internet αυτές τις μέρες στο χωριό. Τα αγόρια ενθουσιάστηκαν με τα παζλ... Ευχαριστούμε πολύ. Καλή δύναμη.

·         Χρόνια Πολλά να είστε καλά και εσείς και η οικογένεια σας
Σας ευχαριστούμε για αυτή την επαφή, την χρειαζόμαστε 

·         Τι θα λέγατε να κανονίζατε και μια συνάντηση μέσω Skype να βλέπανε τα παιδάκια τους συμμαθητές τους και τις δασκάλες τους; 

 ·         Ευχαριστούμε πολύ για τα πολύ συγκινητικά σας γράμματα & την πολλή όμορφη πρωτοβουλία για τις εργασίες!  Σας στέλνω τις εργασίες της Μελίνας, μαζί με την αγάπη της& πολλά φιλιά!  Εύχομαι να είστε όλοι καλά!  Ευχαριστούμε Πολύ!!!

·         Ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία σας. Λείπετε και στα παιδιά πολύ! Η Αγγελίνα χάρηκε πολύ που της διάβασα το μέιλ. Θα στηρίξουμε τον κόπο σας και τον κόπο των παιδιών μας. Ελπίζω να είστε όλες καλά και οι οικογένειες σας! Με εκτίμηση.

  • Αγαπημένες μας δασκάλες, καλησπέρα. Μας έχετε λείψει πολύ και η δουλειά σας με τα παιδάκια μας.

  • ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΣ……, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ  ΡΩΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ Κ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ!!!!
  • ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
  • Σήμερα το πρωί ο Θωμάς μου ζήτησε να του πω τα γράμματα να γράψει " μένουμε σπίτι" και να κάνει ένα σπιτάκι δίπλα όπως αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση..!! Θα συγκινηθείτε για τον μαθητή σας🥰

·          Καλημέρα και καλό μήνα. Εύχομαι να είστε καλά τόσο εσείς όσο και οι οικογένειές σας. Μας λείπετε κ ανυπομονούμε να τα πούμε από κοντά. Πολλά φιλιά από όλους μας

·         Καλή σας μέρα. Είμαι η Δήμητρα, η μαμά της Αθηνούλας. Εύχομαι να είστε καλά τόσο εσείς όσο και η οικογένειά σας. 

·         Καλησπέρα σας , Ελπίζω όλοι να είστε καλά! Σας ευχαριστούμε πολύ όλες τις δασκάλες μας για αυτά τα υπέροχα λόγια που μας γράψατε, βασικά μας συγκινήσατε !!! Το παραμύθι ήταν καταπληκτικό και ο Νικόλας προσπάθησε με την φαντασία του να τον Ζωγραφίσει , να σκεφτεί το Μαγικό Φίλτρο με όλη του την μαγική ικανότητα (χαχα) και στην αφίσα τον θέλει να μπαίνει  σε ένα καράβι και να φύγει μακριά απ' όλους μας!!! 

·         Στην κυρία Γεωργία έχετε ένα μεγάλό φιλί από τον Νικόλα και ότι τραγουδάει κάθε μέρα το τραγουδάκι σας!! Με όλη μας την Αγάπη σας στέλνουμε τις εργασίες μας!


 ·         Σας ευχαριστούμε πολύ που προσπαθείτε μέσα σε όλο αυτό το πανικό να είστε  πιστές στο καθήκον σας και να γεμίζετε τα παιδάκια μας με γνώσεις.

  •         Ευχόμαστε να είστε όλες σας καλά μαζί με τις οικογένειες σας σ’αυτή τη δύσκολη περίσταση. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που κάνετε να κρατήσετε επαφή με τα παιδιά μας και εμείς θα την στηρίξουμε με κάθε τρόπο.

  • Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες να ξέρουμε ότι ο ένας νοιάζεται για τον άλλο. Εμείς ευτυχώς είμαστε όλοι καλά. Σας ευχόμαστε κουράγιο και να περάσει γρήγορα και αναίμακτα αυτή η πανδημία. ΥΓΕΙΑ σε όλους!!!

·         Η Άνθη θέλουμε να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες που θα μας στέλνετε όπως και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Μας λείπετε και σας αγαπά πολύ!!!


·         Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εμείς δουλεύουμε πολύ λόγω της κατάστασης αυτή την περίοδο όποτε αργήσαμε λίγο να ανταποκριθούμε .  Ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια πολλά φιλιά .(γονείς γιατροί)


·         Ελπίζω να είσαστε όλες σας καλά! Η Έλενα σας στέλνει συνημμένα μια ζωγραφιά που έφτιαξε ! Επίσης μου είπε να σας μεταφέρω ότι της λείπετε πολύ!


  • Καλησπέρα σε όλες τις κυρίες. Στο υλικό που μας στέλνετε, φαίνεται  η αξιόλογη δουλειά που κάνετε με τα παιδιά μας. Είναι πολύ οργανωμένο  ανά θεματολογία και εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ. Ακόμη και ηλεκτρονικά, νοιώθουμε μια  "επικοινωνία" μαζί σας!

  • Βρε τι παιδιά  είναι  αυτά !! Τι δασκάλες  είναι  αυτές!! Τι γονείς  είναι  αυτοί!!! Μπράβο  Σε όλους!!! Περάσαμε Ένα πολύ  όμορφο  απόγευμα!! Κι ο Μποτ  χάρηκε  πολύ  που βρήκε  φίλους!!! Ένα πουλάκι  τσαμοπουλακι  μας είπε  ότι  μπορεί  να περάσετε  από το σχολείο  αυτή  τη βδομάδα!! Θα χαρούμε να έρθουμε  στα κάγκελα  να σας δούμε. 
  • Η Νανά κάνει κάθε μέρα τη γυμναστική που έχετε ανεβάσει και νιώθει πολύ χαρούμενη γι αυτό.

  • Ο υιός μας Αντώνης και όλη η οικογένεια σας στέλνει τις θερμότερες ευχές, με περίσσια υγεία και σύντομα αυτό που όλοι μας βιώνουμε να περάσει σύντομα!!! 
    Μας λείπετε και σας σκεφτόμαστε συνέχεια ! ! !














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αγαπητές/οί συνάδελφοι. Έχοντας συμπληρώσει 35 χρόνια και 10 μήνες στην εκπαίδευση και με συνολικό χρόνο υπηρεσίας 36 χρόνια και 7 μήνες,...